Kroon is net uit de startblokken. We hebben flink wat ambitie, dus hebben nog plek voor mensen die willen meewerken. Als stage of vrijwilligerswerk. Iets voor jou?

Stageplekken

Stage journalistiek (hbo)

Goede begeleiding, een enthousiaste en gezellige redactie, leuke artikelen, flexibiliteit en volop ruimte voor eigen initiatief: loop jij na de zomer je journalistieke stage bij Kroon Magazine?

Stage fotografie/video (mbo)

Een stageplek waar je je eigen stijl en beeldtaal verder kunt ontwikkelen. Waar je samenwerkt in een enthousiast en gezellig team. Met goede begeleiding met veel ruimte voor eigen initiatief… Loop jij na de zomer je stage foto/video (mbo) bij Kroon Magazine?

Ons doel is elke week een aantal interessante artikelen te publiceren. Wij zoeken daarom mensen om onze redactie uit te breiden en te versterken. Het liefst kom je zelf ook met ideeën voor artikelen, en zorg je zelf dat ze geschreven worden.

Vrijwilligerswerk bij Kroon

Ook voor vrijwilligers die goed (journalistiek) kunnen schrijven of fotograferen is er plek bij Kroon. Je gaat aan de slag met een enthousiaste en (overwegend) jonge club mensen. Soms gaan we samen op pad, maar het zou mooi zijn als je ook zelfstandig kan werken. Je werktijden en uren zullen variëren, daarom is een flexibele inzet belangrijk..

Wat verwachten we van je?

  • Je bent zelf jong (maximaal 30 jaar).
  • Je bent nieuwsgierig en durft met creatieve ideeën te komen.
  • Je hebt affiniteit met vrijwilligerswerken bent zelf ook maatschappelijk betrokken.
  • Je hebt enthousiasme en talent voor het schrijven van (journalistieke) teksten en het liefst ook ervaring daarmee. Mis je ervaring, dan vinden we het belangrijk dat je bereid bent te leren.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je hebt minimaal 2-4 uur per week tijd.
  • Je brengt gezelligheid met je mee!

Wat levert het jou op?

Het meewerken in deze redactie is vrijwilligerswerk. Je kan op deze manier ervaring met allerlei redactionele werkzaamheden opdoen. En: je komt terecht in een leuk en gezellig team!

Interesse?

Stuur een mailtje naar redactie@kroon-magazine.nl.