FIX-Groningen

FIX-Groningen is er voor jongeren tussen 12 en 27 jaar die maatschappelijk betrokken (willen) zijn. Er zijn in de stad veel manieren waarop je dit kan doen. Je kan bijvoorbeeld eens meehelpen tijdens een (sport) evenement, op festivals werken of vrijwilligerswerk doen in de vorm van een kinderoppas of shop-maatje. Ook als je nog niet zo goed weet wat je wil en kan doen voor een ander, kan je terecht bij FIX voor advies en hulp bij het vinden van de juiste activiteit voor jou.

Hoe kan ik meedoen?

Superleuk dat je mee wilt doen. FIX biedt verschillende opdrachten waar jij je talenten voor in kan zetten. Wil je meer informatie? Of weet je niet wat bij je past? Stuur ons een appje (06-17042751) en dan maken we een afspraak met jou. In een gezellig gesprek met thee en (veel) koekjes helpen we jou met het vinden van een opdracht die jij leuk vindt.

Alvast beginnen? Download de Whapp.

Ik wil me aansluiten bij het FIX-Team

Lijkt het je gaaf om actief te zijn voor FIX? Uiteraard is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij ons FIX Team. Schrijf leuke artikelen voor onze website,benader bedrijven waar je Healthcoins kan verzilveren. Of vlog over jou ervaringen met vrijwilligerswerk. Niets is te gek. Hier kan je vinden wat wij te bieden hebben. Stuur ons een appje en wij zorgen ervoor dat je mee kan doen.

FIX is een project in het kader van de maatschappelijke  diensttijd voor jongeren. Bij de maatschappelijke diensttijd doen jongeren iets voor een ander en leveren zo een bijdrage aan de samenleving. Uiteindelijk leren ze nieuwe vaardigheden en ontwikkelen ze hun talenten. Lees hier alles over de Maatschappelijke diensttijd