3 klussen die je kan doen in de zomervakantie

Yes. Het is bijna zomervakantie. Misschien ga je wel met vrienden of familie weg of verdien je extra geld met een leuke vakantiebaan. Maar wist je dat deze periode ook de perfecte tijd is om iets voor een ander te doen? Immers familie is vaak zelf op vakantie. En ook voor de thuisblijvers moet er voldoende te doen zijn. Daarom hierbij 3 tips voor leuke klussen die je in de zomervakantie kan doen.

Organiseren van sport-en spelactiviteiten. 

Houd je van sport en vind je het leuk om met kinderen te werken? Bij de speeltuincentrale zijn ze op zoek naar jongeren (15 -25  jaar) die het leuk vinden om in een periode van 2 á 4 weken leuke spelactiviteiten te organiseren of te begeleiden. Wil je een leuke zomer en samenwerken met leeftijdsgenoten? Dan is dit de ideale klus.

Maken van een radio of tv-uitzending 

Het nieuws gaat ook door tijdens de zomervakantie. Lijkt het je gaaf om iets voor radio en/of televisie te doen, dan is de zomervakantie de perfecte periode om hier een start mee te maken. De meeste radio en televisiemakers genieten van hun vakantie, dus dan is er (bijna) altijd een vrijwilligerstekort. Een mooie kans om dus te ontdekken of hier je talenten liggen. Bij de OOG Ochtendshow van OOG  zoeken ze altijd nieuw talent, van een creatieve duizendpoot tot itembewerker. Alles is welkom.

Rondleidingen geven in een museum 

Houd je van kunst en cultuur? En vind je het leuk om andere mensen hierover te vertellen? Diverse musea zijn altijd op zoek naar enthousiaste rondleiders. Je kan terecht in o.a het  Noordelijk Scheepvaartmuseum en Museum de Buitenplaats. 

Staat er geen geschikte klus tussen? Geen nood. Hier vind je meer aanbod.