De eerste stappen zijn gezet! Foto’s maken

FIX begint steeds meer vorm te krijgen. Een van de dingen die ontbraken waren foto’s. Maar daar kwam vorige week verandering in. In verschillende fotosettings hebben de jongeren van alles gedaan om FIX vorm te geven . Zodat door middel van een foto jullie kunnen zien wie wij zijn en wat wij doen als project.
Maandag 1 april zijn wij begonnen met het maken van de eerste foto´s. Als eerste was dit de huiswerkbegeleiding. Je ziet onder andere dat een scholier ondersteuning krijgt bij Nederlands en Wiskunde.
Daarna zijn wij met het hele team naar het Noorderplantsoen gegaan. Daar lieten wij zien dat het niet onmogelijk is om met grijper de stad schoon te houden.
Ook kon de hond worden uitgelaten, want als je daar hulp bij nodig hebt, dan kan FIX daar ook iets in betekenen.
Dinsdag 2 april is een deel van ons team naar het studentenhuis gegaan. Met dit huis wordt een pilot gestart voor ´adopteer een oma´. Het team ging naar de figurant (oma) om daar boodschappen te brengen en een spelletje Mens erger je niet te doen. Bij deze foto´s laten wij zien dat wij ook bejaarden worden geholpen die zich eenzaam voelen of ergens hulp bij nodig hebben.
Ten slotte is donderdag 4 april een deel van ons team naar een hockeyvereniging gegaan. Daar hebben ze een training gegeven als hebben invaller. En een bardienst gedraaid.
Wil je ook meedoen aan FiX? Kom voor al je hulp vragen een keer gezellig langs.
Groetjes de fixers.