De MJD (redactie Kroon) is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Je mag dan ook van ons verwachten dat we toezien op de juistheid en actualiteit van de informatie. Toch kunnen we niet honderd procent garanderen dat de informatie correct is op het moment dat je het leest. Vandaar dat aan de informatie op onze website geen rechten worden ontleend en aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste informatie. Mocht je informatie tegenkomen waarvan je vermoedt dat deze niet klopt of gedateerd is, dan verzoeken we je vriendelijk om dit te melden via web@mjd.nl. Alvast bedankt hiervoor.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Door organisaties is gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van informatie van deze website uitsluitend toegestaan na toestemming van de MJD. Het gebruik van onze foto’s is niet toegestaan.

Surfgedrag en privacy

Voor de ontwikkeling van deze website, en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden statistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie je bent. Je zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Gekoppelde internetsites

Wij wijzen je erop dat andere websites waarmee je verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen hebben die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen we je naar betrouwbare websites te verwijzen, maar de MJD is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.
Wanneer je twijfelt aan de kwaliteit van een vermelde website, dan kun je dit aan ons melden via web@mjd.nl.

Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.