FIX, opgezet vanuit Link050, WeHelpen, Healthcoin en Jimmy’s  is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Je mag dan ook van ons verwachten dat we toezien op de juistheid en actualiteit van de informatie. Toch kunnen we niet honderd procent garanderen dat de informatie correct is op het moment dat je het leest. Vandaar dat aan de informatie op onze website geen rechten worden ontleend en aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste informatie. Mocht je informatie tegenkomen waarvan je vermoedt dat deze niet klopt of gedateerd is, dan verzoeken we je vriendelijk om dit te melden via hallo@fix-groningen.nl Alvast bedankt hiervoor.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Door organisaties is gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van informatie van deze website uitsluitend toegestaan na toestemming van FIX. Het gebruik van onze foto’s is niet toegestaan.

Veiligheid en privacy

FIX hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy. In onze Privacyverklaring vind je belangrijke informatie over welke persoonsgegevens FIX verwerkt, op welke manier en voor welke doeleinden. Wij raden je aan om dit zorgvuldig door te lezen.