Goede voornemens voor 2020? Zet je in voor een ander

Het jaar is voorbij gevlogen en we lopen tegen de afsluiting van 2019 aan. Heb jij al goede voornemens voor 2020? Of ideeën waar je komende jaar mee bezig wilt? Een goede tip voor onze kant! Ga vrijwilligerswerk doen. Je betekent iets voor een ander en zet je ook nog in  voor de maatschappij. Mooier kan je het nieuwe jaar niet beginnen. Daarom wat tips van onze kant voor als je niet weet wat je wilt doen.

Geef workshops aan andere jongeren 

Wil je iets doen voor en met jongeren? Up to Us is op zoek naar jongeren die graag workshops willen geven voor Jimmy’s. Ga langs scholen,ROC’s en vertel jongeren over verschillende maatschappelijke thema’s. Maar ook kan je uiteraard een eigen workshop ontwikkelen. Heb je geen moeite om voor groepen te staan? En wat tijd over? Dan is dit een leuke manier om iets te betekenen voor de maatschappij en tegelijkertijd je presentatievaardigheden te oefenen.

Help Simplon Poppodium en kom op de gastenlijst voor de gaafste events

Als je van leuke concerten houdt en je graag ook actief bezig wil zijn. Dan hebben we een goede combi voor jou. Simplon Poppodium is op zoek naar toppers die posters ter promotie van hun events willen ophangen. In ruil daarvoor kom je op de gastenlijst van hun events en ook nog korting op drankjes. Win-win situatie.

Zet je in voor mensen met een minima-inkomen

Heb je een ochtendje vrij in je rooster? Beteken iets voor mensen met minima-inkomen en ga aan de slag bij de Zeecontainer Groningen. Sorteer kleding, help mee in de winkel. Er zijn verschillende dingen mogelijk. Als je voor langere tijd beschikbaar bent en ervan houdt om verschillende dingen te doen. Dan is deze klus je op het lijf geschreven.

Ben je op zoek naar iets anders? We helpen je met het vinden van de juiste klus. Neem contact met ons op. Of download de Whapp en swipe mee.