Help jij mee bij de leukste evenementen?

Jonge Harten Festival, Let’s Gro en Eurosonic. Tot midden januari staan de leukste evenementen weer op de planning in de stad Groningen. Uiteraard kan je hier samen met je vrienden heen gaan. Maar weetje wat ook tof is? Om mee te helpen als vrijwilliger. Hoe dan? We vertellen het je graag.

Ontdek het vrijwilligerswerk in Groningen tijdens Let’s Gro

In de binnenstad van Groningen wordt er tijdens Let’s Gro een heuse golfbaan opgezet. Laat je golfskills zien en ga ondertussen het gesprek aan met mensen over de locatie van de golfbaan. Om deze activiteit te laten slagen is de organisatie dringend op zoek naar mensen die hieraan mee willen helpen. Help mee bij de op-en afbouw en ga in gesprek met de spelers over wat er anders kan op de locatie van de golfbaan. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan Let’s Golf? Meld je aan door een mail te sturen naar info@bureaubuitendienst.nl.

Mocht je nou het plan hebben om vrijwilligerswerk te doen? Maar je weet niet wat.  Link050 en Humanitas organiseren een Proeverij van Vrijwilligerswerk. Op woensdag 30 oktober, donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november. Kan je ontdekken wat er voor vrijwilligerswerk is in Groningen en wat er bij je past. Doe inspiratie op en ga vooral mee!

Lijkt het je gaaf om mee te helpen bij het gehele festival? Dat kan ook! De organisatie van Let’s Gro is op zoek naar locatiemanagers. Als locatiemanager ben je het visitekaartje van het festival. Je ontvangt de bezoekers, geeft eventueel gastsprekers een warm onthaal en zorgt ervoor dat alles op jouw locatie goed verloopt. Dus als je graag nieuwe mensen wilt leren kennen en ervan houdt om verschillende taken uit te voeren. Dan is dit jouw op het lijf geschreven. Lees hier meer informatie en reageer snel.

 

Laat bezoekers hun hart sneller kloppen bij Jonge Harten Festival 

Altijd al mee willen helpen bij een jong en dynamisch theaterfestival? Steek je handen uit de mouwen bij Jonge Harten Festival. Je kan aan de slag als publieksbegeleider en bij de kaartverkoop. Wil je liever actiever zijn? Geen probleem. De organisatie is ook op zoek naar mensen die willen helpen bij de op-en afbouw.

Help mee bij Eurosonic Noorderslag

Wil jij graag meewerken aan 1 van de grootste muziekevenementen in Groningen? Dit is je kans. De organisatie van Eurosonic is op zoek naar twee toppers die de komende weken (tot de start van Eurosonic) willen meewerken. Je taken zijn het ontvangen van mensen en verzorgen van de lunch. Doe mee en lever een bijdrage aan dit gave evenement.

Wil je meewerken aan 1 van bovenstaande evenementen? Neem contact met ons op.