FIX heeft een makelaarsrol betreft het matchen van vraag en aanbod. Heeft u vrijwilligerswerk wat jongeren kunnen doen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Waarom jongeren? 

Uit een onderzoek die is uitgevoerd door Unipartners onder jongeren van het Noorderpoort komt naar voren dat jongeren het leuk vinden om een langere tijd zich voor een paar uur per week in te zetten voor vrijwilligerswerk. Dit kan in de vorm van wekelijks bij elkaar komen tot eenmalige inzet bij een evenement. Jongeren willen graag actief zijn naast hun studie. Met vrijwilligerswerk ontdekken ze waar hun talenten liggen. En daarnaast doen ze werkervaring op, wat hun kan helpen in hun verdere loopbaan.

FIX zorgt ervoor dat jongeren tussen de 14 en 27 jaar maatschappelijk actief worden. Door vrijwilligerswerk aan te bieden, draagt u hier een steentje aan bij. Het is dus een win-win situatie. U krijgt vrijwilligers die bruisen van de energie, en ondertussen levert u ook een bijdrage aan de maatschappelijke diensttijd voor jongeren.

Wat bieden we u? 

FIX matcht vraag en aanbod met elkaar. Als u een leuke klus heeft dan zetten we ons in om de juiste match te vinden. We delen u vraag in de Whapp en brengen hem onder de aandacht via onze website en/of sociale media kanalen. Hierbij staat kwaliteit voorop. We zoeken een jongere die zoveel mogelijk aansluit bij wat u zoekt. Mocht de samenwerking niet bevallen tussen u en de jongere, dan blijven we zoeken totdat u de juiste match heeft gevonden.

Heeft u een leuke klus wat leuk is voor jongeren? Neem contact met ons op. Dan maken we graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.