Ontdek welk vrijwilligerswerk bij je past in het Forum Groningen

Wie kan ik helpen? Onder deze noemer helpen de jongeren die betrokken zijn bij FIX en Humanitas jou aan leuk vrijwilligerswerk. Op de dag van de liefde, vrijdag 14 februari tussen 15:00 uur en 19:00 uur ben je welkom in het Forum om te ontdekken wat bij jou past en hoe jij je kan inzetten voor de maatschappij. Heb je een uurtje over? Of wil je iets leuks doen naast je studie? Voor ieder is wat wils.

Vind de juiste match met vrijwilligerswerk 

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wil je dieren in nood helpen bij de Dierenambulance? Een luisterend oor bieden bij de Kindertelefoon? Of wil je totaal iets anders? Kom in contact met verschillende vrijwilligersorganisaties die staan te springen om jongeren.  Ook als je nog niet weet wat je wilt, dan ben je van harte welkom. Er worden verschillende workshops aangeboden, zodat jij kan ontdekken waar je talenten liggen. En als dat nog niet genoeg is, dan helpen wij jou ook nog een handje met het vinden van leuk vrijwilligerswerk. 

Maar er is nog veel meer!

Ook kun je ook een rondje meelopen met een proeverij vrijwilligerswerk en een kijkje nemen bij verschillende organisaties. brieven schrijven voor een vluchteling, leuke prijs winnen en nog veel meer.

Kom vrijdag 14 februari, tussen 15:00 uur en 19:00 uur naar het Forum. Ben jij er ook bij? 

FIX matcht jongeren tussen de 14 en 27 jaar aan vrijwilligerswerk dat bij hen past. Jongeren kunnen terecht voor advies en hulp bij het vinden van de juiste activiteit. De vrijwilligers van Humanitas geven andere mensen die dat nodig hebben, van alle leeftijden en achtergronden, tijdelijk een steuntje in de rug. De jongeren van FIX en Humanitas slaan op 14 februari de handen ineen om ook andere jongeren te helpen aan leuk vrijwilligerswerk. Door het organiseren van dit evenement willen ze op een leuke en laagdrempelige manier jongeren laten ontdekken wat bij hen past en welke mogelijkheden er zijn om te werken aan je CV.