FIX-Groningen is net uit de startblokken. We hebben flink wat ambitie, dus hebben nog plek voor mensen die willen meewerken. Als stage of vrijwilligerswerk. Iets voor jou? We zijn op zoek naar verschillende toppers.

FIXblogger

Houd jij ervan om ervaringen van jongeren met vrijwilligerswerk om te zetten in een leuk verhaal. Wil jij alles leren over het schrijven van artikelen? We zijn op zoek naar bloggers voor ons redactieteam. Vind jij het fijn om flexibel te werk te gaan, zodat je het gemakkelijk kan combineren met je studie. Dan ben jij ons nieuwe talent.

FIXvlogger

Ben jij een held met camera. En vind je het leuk om andere jongeren te laten zien hoe tof vrijwilligerswerk is? We zoeken vloggers voor ons redactieteam. Vind jij het leuk om je werk zelf in te delen, zodat je het gemakkelijk kan combineren met je studie. Dan zoeken wij jou!

FIX promotopper 

Wil je graag andere jongeren enthousiast maken voor vrijwilligerswerk?Versterk het promoteam van FIX. Samen met andere jongeren ga je langs diverse bedrijven om hen warm te maken voor de Healthcoins. Ook ben je één van de vele gezichten van FIX. Leuk toch?

Wil je graag één van bovenstaande klussen doen? Of lijkt het je gaaf om stage te lopen bij FIX. Dat kan. Neem contact met ons op!