FIX is altijd op zoek naar nieuwe toppers. Ook bij ons kan je op verschillende manieren actief zijn:

FIXblogger 

Houd jij ervan om ervaringen van jongeren met vrijwilligerswerk om te zetten in een leuk verhaal. Wil jij alles leren over het schrijven van artikelen? We zijn op zoek naar bloggers voor ons redactieteam. Vind jij het fijn om flexibel te werk te gaan, zodat je het gemakkelijk kan combineren met je studie. Dan ben jij ons nieuwe talent.

FIXvlogger

Ben jij een held met camera. En vind je het leuk om andere jongeren te laten zien hoe tof vrijwilligerswerk is? We zoeken vloggers voor ons redactieteam. Vind jij het leuk om je werk zelf in te delen, zodat je het gemakkelijk kan combineren met je studie. Dan zoeken wij jou!

FIX promotopper 

Wil je graag andere jongeren enthousiast maken voor vrijwilligerswerk?Versterk het promoteam van FIX. Samen met andere jongeren ga je langs diverse bedrijven om hen warm te maken voor de Healthcoins. Ook ben je één van de vele gezichten van FIX. Leuk toch?

Wil  je graag meedoen? Dat kan. Neem contact met ons op!

Whapp oproep van de week 

Voor FIX kan je al veel doen, maar er is nog veel meer aanbod in Groningen. Download de Whapp en swipe mee naar iets wat bij jou past.