Heleanne zoekt: Gesprekspartner voor de Luisterlijn

Wil jij mensen de mogelijkheid bieden om hun hart te laten luchten? Ga aan de slag bij de Luisterlijn. In een shift van ongeveer 4 uur ben jij het luisterend voor mensen die het even niet meer zien zitten of bij niemand hun verhaal kwijt kunnen. Je denkt met iemand mee en bent er voor diegene in zijn/haar pijn, eenzaamheid of verdriet. Gemiddeld draai je vier diensten, waaronder een nachtdienst per maand. De diensten kunnen eventueel vanuit huis worden gedaan.

Lijkt het je wat? Je kunt je aanmelden via de website van de Luisterlijn.

Naar aanleiding van je aanmelding neemt de Luisterlijn contact met je op om je uit te nodigen voor een informatiebijeenkomst. Ben je na die bijeenkomst enthousiast geworden? Dan kan je op gesprek en meedoen aan de training. Zo weet je precies wat je moet doen.

Over de organisatie
De Luisterlijn is een organisatie die emotionele ondersteuning op afstand biedt aan een ieder die hier behoefte aan heeft. Er wordt echte aandacht en een goed gesprek via de telefoon en via de chat geboden. Dit gebeurt door goedopgeleide vrijwilligers. De Luisterlijn is 7 dagen in de week en 24 uur per dag via de telefoon bereikbaar. De chat is 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar.