Heleanne zoekt: Toppers voor het organiseren van activiteiten bij Scoutinggroep de Jutters

Wil jij samen met andere jongeren ervoor zorgen dat kinderen een onvergetelijke dag krijgen? Scoutinggroep de Jutters zoekt jongeren voor het organiseren van activiteiten op de zaterdagochtend. Samen met een team van medestudenten kan je spelletjes en activiteiten organiseren voor de jongere kinderen, terwijl je met oudere kinderen juist uitdagende (outdoor) activiteiten organiseert.

Geen ervaring? Dat maakt niet uit. Enthousiasme en inzet is genoeg. Ben jij er klaar voor om leuke activiteiten te organiseren en daarnaast nieuwe mensen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken. FIX deze klus.

Over Scoutinggroep de Jutters 

Scoutinggroep de Jutters is de vinden middenin het recreatiegebied Kardinge tussen de wijken Lewenborg, Beijum en Zilvermeer. Als vrijwilliger organiseer je samen met andere medestudenten actviteiten voor de verschillende speltakken van de vereniging: Bevers  (5-7 jaar),Welpen (7-11 jaar), Scouts (11-15 jaar), Explorers (15 tot 18 jaar).Het maakt niet uit of je ervaring binnen de scouting hebt. Dankzij de ervaring van je teamgenoten ben je in no-time een ervaren activiteitenbegeleider. Er wordt van alles gedaan dat jij je thuis voelt in het team. De vereniging organiseert allemaal sociale activiteiten voor de begeleiding zoals barbecues, feestjes en borrels. Daarnaast kijken ze altijd welke leeftijdsgroep het beste bij je past. Zo zit je altijd op de goede plek.

De activiteiten bij Scoutinggroep de Jutters zijn weer opgestart.