Heleanne zoekt: Toppers voor Jonge Harten Festival

Gaat jouw hart sneller kloppen van theater? En houd jij van festivals? Voor het Jonge Harten festival zijn we op zoek naar toppers die het team willen versterken.

Ga aan de slag als publieksbegeleider 

Wil jij helpen bij een voorstelling en ervoor zorgen dat het publiek een mooie middag of avond krijgt? Als publieksbegeleider zit je dan op de goede plek.  Ontvang het publiek, controleer de kaarten en zorg ervoor dat iedereen op zijn plaats zit, zodat de voorstelling op tijd kan beginnen. Ben je klaar? Meestal mag je dan ook mee de zaal in om de voorstelling te bekijken.

Verkoop de allerlaatste kaarten als kaartverkoper

Spreekt het jou meer aan om aan het werk te gaan in het festivalhart of op locatie. Werk dan mee als kaartverkoper en geef mensen de laatste kans om hun kaarten te kopen voor een voorstelling. Als je op een voorstellingslocatie werkt, dan is er een grote kans dat je daarna dezelfde voorstelling mag bezoeken. Leuk toch?

Steek je handen uit de mouwen bij de op-en afbouw 

Vind je het leuker om actiever bezig te zijn. Help mee bij de op-en afbouw van het festival. Vooral het festival zet jij je in om alles ready te maken voor de start. De dag na Jonge Harten ga je aan de slag om alles weer op te ruimen. Je bent dus vooral voor en na het festival actief. Er is binnen deze taak dus genoeg tijd om een voorstelling te bezoeken.

Enthousiast geworden? FIX deze klus. Mail naar crew@jongeharten.nl

Jonge Harten is een negendaags festival met theater, performance, dans over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Van 15 november tot 29 november kan je terecht op verschillende locaties in de stad om een voorstelling te bekijken. Ook is er een bruisend festivalhart waar je drankjes kan doen op muziek van verschillende dj’s die komen draaien. Genoeg te beleven dus.